Årets unga ledande kvinna 2022 Jönköpings län

med Therese Salmonsson, Tf verksamhetschef, vik. vårdenhetschef samt administrativ enhetschef, Bra Liv Kunghälsans Vårdcentral.
Uppgifter
Datum
May 24, 2023
17:30-20:00
Ort & adress
Jönköping, RC Sports & Business
Kan du delta via Zoom?
Ja
Pris
Kostnadsfritt för medlemmar. Lätt måltid till självkostnadspris.
ANMÄL DIG

Som medlem kommer din personliga inbjudan 14 dagar innan evenemanget via mail.

Är du inte medlem är du välkommen att delta som gäst.

Anmälan dagen innan senast kl 12 via
bpwjonkoping@hotmail.com

 Therese Salomonsson utsågs 2022 till Årets Unga Ledande Kvinna i Jönköpings län av Handelskammaren och Science Park. Årets unga ledande kvinna Jönköpings län finns till för att lyfta fram goda förebilder som kan inspirera andra att bli framtidens ledare. Initiativet till utmärkelsen togs av Ridsportalliansen i Jönköping, en sammanslutning av ridklubbar som bedriver ungdomsverksamhet i Jönköpings kommun. Årets unga ledande kvinna drivs idag av Science Park och Handelskammaren Jönköpings län.

Motivering: "Med ett modernt synsätt i en konservativ verksamhet besitter årets unga ledande kvinna en förmåga att på ett tydligt OCH hjärtligt sätt framföra viktiga budskap. Hon har gått från klarhet till klarhet och har med driv och engagemang tagit sig an nya roller och utmaningar inom organisationen. Med ett tillitsfullt ledarskap sätter hon hög tilltro till sina medarbetare och anstränger sig för att varje människa skall utvecklas och få redskap för att nå sin fulla potential. 

Denna uppskattade ledare är ett föredöme för andra kvinnor som vill ta steget framåt i sin karriär. Hon är inspirerande, modig och omtänksam."

I sin roll som chef på Kungshälsans vårdcentral, med totalt över70 anställda, är Therese ett föredöme för andra kvinnor som vill ta steget framåt i sin karriär. Hon är en omtyckt ledare som med stor vilja driver förändringar, lyfter medarbetares styrkor och prioriterar den personliga utvecklingen. Långt innan pandemin gick Therese och hennes team i bräschen för införandet av distansarbete för vårdadministratörer. En satsning som krävde mod, struktur och tillitsfullt ledarskap. Resultaten kom snabbt i form av större produktivitet och ökad arbetsglädje. Therese är ledaren som drivs av nytänkande, nyfikenhet, ödmjukhet och en vilja att göra skillnad.