”Min roll som mentor innebär att jag får ta del och dra lärdomar av en annan människas utmaningar, resa, tankar och reflektioner vilket är otroligt berikande. Det är ett ömsesidigt givande och tagande och med en grund av tillit och öppenhet kan vi verkligen växa tillsammans.  Jag bidrar med nyfikna frågor som kan öppna upp nya tankar i våra samtal. Jag har även med mig erfarenhet och lärdomar jag dragit genom åren och i olika sammanhang, allt från personliga utmaningar till yrkesrelaterade sådana. Jag älskar att se andramänniskor växa och förhoppningsvis kan min insats bli en del av det som vattnar den jag samtalar med”.

Verksamhetsutvecklare,45 år, Nässjö

”I min yrkeskarriär från sekreterare till säljare och det slutliga målet vd och ägare till ett företag – en resa som tog 25 år – har framgångsfaktorerna för mig varit att ha en eller flera mentorer samt att bygga nätverk. 2012 hade jag förmånen att ta BPW Jönköpings län till vår region i syfte att ge kvinnor oavsett yrkesroll en möjlighet att förverkliga sina drömmar avseende yrkeslivet. Föreningen har blivit en framgång och givit många möjlighet både att få en mentor men framför allt att ge dem ett yrkesnätverk. I min roll som mentor finns jag som ett bollplank där jag ställer frågor och du som adeptsjälv väljer vägen fram på din resa”.

Grundare till BPW Jönköpings län, 67 år.

Mentor

Vill du ha en mentor avseende karriärutveckling?

Vi erbjuder våra medlemmar en mentor i karriärutveckling oavsett yrke digitalt eller fysiskt. Syftet är att med mentorskap är att stödja kvinnors vidareutveckling i yrkeslivet. Vi vänder oss till kvinnor oavsett ålder eller erfarenheter som är medlemmar i BPW Jönköpings län.

Berätta för oss vad du söker så hittar vi din mentor. All information behandlas konfidentiellt.

 

”Därför behöver jag en mentor”
  • Ska jag stannadär jag är eller ska jag byta arbete/arbetsgivare?
  • Hur/vad behöver jag göra för att komma vidare på den arbetsplats där jag är?
  • Jag vill göra något nytt men vet inte vad?
  • Hur stärker jag mitt personliga varumärke?
  • Jag funderar på att starta eget men känner mig osäker. Vågar/kan jag? Vad krävs?
  • Hur ska jag marknadsföra mig?
  • Hur bli jag bättre som ledare?
  • Jag vill utvecklas inom………. 

För mer information kontakta Veronica Löfgren

Veronica Löfgren
Ansvarig mentorprogrammet
Skicka epost